top of page
  • Foto van schrijverHet Heideveld

Het Heideveld betrekt nieuw kantoor in MFC Hoogthij

Vanaf eind april van dit jaar heeft Het Heideveld in Steenwijkerwold een eigen kantoor gevestigd in het MFC Hoogthij van Steenwijkerwold. Het afgelopen jaar hebben in het bestuur een aantal wijzigingen plaats gevonden en is ook een nieuwe secretaris/thesaurier aangenomen. Gelijk met deze wijzigingen vond het bestuur het passend een nieuw kantoor te betrekken.

Met het in gebruik nemen van het nieuwe kantoor heeft de secretaris een moderne werkplek en het bestuur een eigen vergaderruimte. Daarnaast biedt het kantoor de mogelijkheid op vaste dagen en/of op afspraak mensen te ontvangen in een plezierige en functionele ruimte.Voor het komende jaar heeft het bestuur de wens te moderniseren, professionaliseren en digitaliseren. Daarnaast wil het bestuur Het Heideveld meer op de kaart te zetten en zodoende meer naamsbekendheid in het gebied te krijgen.


Wist u bijvoorbeeld dat Het Heideveld twee wandelroutes van ongeveer 8,5 km door het gebied heeft uitgezet? En dat er door het gebied ook een fietsroute van 35 km is uitgezet? De routes vertellen over sporen van Het Heideveld en zijn zeker de moeite waard om te wandelen of te fietsen!


De nieuwe kantoorruimte van Het Heideveld in MFC Hoogthij

Comments


bottom of page